Home
Dierenreading
Healing Arts
Dieren introworkshop
Nusta Karpay
Munay Ki
Reiki
Contact

Ik ben Ruby Palarczyk. 

Ik ben geboren in Nederland in 1964 en dochter van een Nederlandse moeder en Poolse vader. Mijn ouders hebben mij al heel jong liefde en respect voor de natuur, de dieren en alle wezens om ons heen bijgebracht.

Na mijn studie Engelse Taal en Letterkunde, heb ik verschillende banen in het bedrijfsleven gehad, maar de liefde voor mens en dier bleef bestaan. Ik heb in 2001 een opleiding tot aura-reader gedaan bij Trance Art in Den Haag en heb mij verder verdiept in de relatie tussen mensen en dieren. Het werken met dieren is mijn grote passie, omdat dieren zo puur en onvoorwaardelijk zijn.

Tevens ben ik in 2001 Reiki master geworden en wijdt regelmatig mensen in, die het willen gebruiken voor hun dieren. 

In 2009 kwam ik in contact met de gebruiken en tradities van de Q'ueros, een Inca volk uit Peru. Deze spraken mij heel erg aan en na mijn reis naar Peru, waar ik de Inca paqo's persoonlijk heb mogen ontmoeten, geef ik hun leringen en energietransmissies door aan mensen die zich ook aangesproken voelen tot deze zeer liefdevolle, levensveranderende, visie.

Naast deze prachtige Inca-tradities, heb ik bijna tegelijkertijd kennis gemaakt met de methode van Healing arts. Deze helingsmethode sluit prachtig aan bij de Inca-tradities. Bij Joanne van Wijgerden, de grondlegster van Healing Arts, heb ik een aantal opleidingen gedaan en ik ben erg enthousiast over deze methode. Het is toe te passen op zowel mensen als dieren en dat maakt het voor mij zo speciaal. Er is geen onderscheid tussen het respect voor mens en dier. Inmiddels ben ik ook Healing Arts docente en geef verschillende Healing Arts cursussen. Ook op het gebied van dieren. Kijk op www.naarjelevenspad.nl voor het totale cursusaanbod.

In mijn praktijk komen veel mensen die op zoek zijn naar zichzelf. Of het dier geeft aan dat het tijd is voor zelfverdieping of je voelt het van binnenuit. Voel je welkom om een afspraak te maken of even te bellen voor meer informatie. Misschien kan ik je een stukje verder op weg helpen.

Liefdevolle groet,

Ruby Palarczyk

Meer info ?

Bel me gerust op 06-276 276 97 of mail naar: Info@dierenziel.nl

Top