Home
Dierenreading
Healing Arts
Dieren introworkshop
Nusta Karpay
Munay Ki
Reiki
Contact

 

Introductie workshop Healing (Arts) en Dieren

Dieren zijn zielen, die net zoals wij mensen op deze wereld komen om iets te leren. Het zijn onze sterrenzusters en broeders, die er voor gekozen hebben om samen met ons een levenservaring op te doen. Om te ervaren hoe het is om onvoorwaardelijk lief te hebben in een wereld waar voorwaardelijke liefde en dualiteit vaak nog de boventoon voeren.

Dieren spiegelen jouw blijdschap en liefde, maar spiegelen ook je andere kant. Daarmee nemen ze veel van je over. Je emoties, je zorgen, je angsten. Waar jij niet op de levenstroom zit, laten je dieren je dat feilloos zien. En zij doen dit vanuit onvoorwaardelijke liefde, zonder verwijt of schuld.  Dat is hun levensles. En daarmee ook de onze.

Onze dieren zijn ons vaak een stapje vóór in ons levensproces en laten eerder zien, dat je niet helemaal op je levenstroom zit. Zodra je je daar bewust van wordt, is het misschien tijd om actie te nemen. Ten eerste om je dier te beschermen tegen zichzelf in al zijn/haar streven om jou te helpen met jouw pad, maar ook om zelf inzicht te krijgen in je proces. Soms is het alleen niet helemaal duidelijk waar precies de “hapering” in je levenstroom zit en heb je wat hulp nodig.

Dieren reageren heel sterk op de Healing Arts sprays en druppels. Ze reageren puur en zonder vooroordelen. Hun zelfgenezende vermogen wordt geactiveerd en vastzittende emoties kunnen makkelijker worden losgelaten.

In deze introductie workshop leer je hoe je dieren kan ondersteunen met deze eenvoudige, maar zeer doeltreffende hulpmiddelen. We werken met de nieuwe Animal Healing lichtremedies van Healing Arts, een nieuwe serie remedies, speciaal voorr dieren ontwikkeld.

De workshop wordt gegeven door Ruby Palarczyk.

De energieuitwisseling is Euro 111,-. Dit is inclusief koffie/thee en een vegetarische lunch.  

Kijk op de agenda van mijn site www.naarjelevenspad.nl voor de data waarop de workshops gepland staan. Kan je niet op die data, of staat de workshop niet op de agenda, neem dan gerust contact op om andere data te bespreken.
Top