Home
Dierenreading
Healing Arts
Dieren introworkshop
Nusta Karpay
Munay Ki
Reiki
Contact

 

Munay Ki

Inca Energie Transmissies

Munay Ki is gebaseerd op een negental rites (energietransmissies) die hun oorsprong vinden bij de Q’eros, een Inca- volk uit de bergen van Peru.  Het is een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Het ontvangen van de Munay Ki versnelt je proces om volledig te worden wie je werkelijk bent. Dit vertaalt zich terug in alle aspecten van je leven; je werk, gezin, relatie, vrienden, hobby's etc. Alles wat niet zo goed (meer) bij je past, wordt liefdevol getransformeerd. Je gaat je angsten overwinnen en sterker in het leven staan.

Munay Ki brengt je lichaam en geest meer in balans. Je hebt meer energie en wordt optimistischer. Het is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Tegelijkertijd verbindt het je meer en meer met alles en iedereen om je heen, de natuur en de planeet Aarde (Pachamama). Het geeft je een dieper respect voor het cadeau wat Pachamama je dagelijks geeft: je lichaam, voedsel, water, zuurstof, de schoonheid van de bergen en rivieren, gezelschap van de dieren …….

 De negen energie transmissies

Munay Ki bestaat uit de volgende 9 rites:

1.    Healer’s Rite: Verbindt je met de medicinale afstemming van de Inca Sjamanen en
       activeert je zelfgenezende vermogen;

2.    Bands of Power: Schoont en versterkt je energieveld;

3.    Harmony Rite: 7 archetypes schonen je chakra’s;

4.    Seer’s Rites: Ontwaakt jouw mogelijkheid om de onzichtbare wereld te zien;

5.    Daykeeper’s Rite: Verbindt je (meer) met je vrouwelijke energie;

6.    Wisdom Keeper’s Rite: Verbindt je (meer) met je mannelijke energie;

7.    Earth Keeper’s Rite: Geeft je een diepere verbinding met Moeder Aarde;

8.    Starkeeper’s Rite: Geeft je een diepere verbinding met het Universum;

9.    Creator Rite: Hiermee verkrijg je het rentmeesterschap over alle creatie. 

De negen rites worden verdeeld over drie dagen met een tussenkomst van 3 a 4 weken. Tijdens deze drie dagen leer je ook veel over de cosmo visie van de Quero's, die heel anders is dan onze eigen westerse visie, maar zo aansluit bij de Nieuwe tijd en de Nieuwe wereld die we willen creeeren. Er is veel tijd voor uitwisseling en ontspanning. De workshop wordt in Scheemda gehouden op een prachtige locatie, die zich helemaal leent voor de cosmo-visie van de Inca's.

De kosten voor de individuele inwijdingen zijn Euro 111,- per dag, dus in totaal Euro 333,-. Wil je ze ook leren doorgeven, dan komt er een extra dag bij.

Kijk op de agenda van mijn site www.naarjelevenspad.nl voor de data waarop de workshops gepland staan. Kan je niet op die data, neem dan gerust contact af om andere data te bespreken.

 

 

 

 
 

 

 

Top
 

 

Top