Home
Dierenreading
Healing Arts
Dieren introworkshop
Nusta Karpay
Munay Ki
Reiki
Contact

 

Voor welke dieren ?

In principe kan met elk dier worden gecommuniceerd. Met sommige dieren gaat het alleen wat makkelijker dan met anderen. Mijn ervaring is dat je met paarden, honden, katten en grote vogels (papegaaien) heel zinvol kan “praten”. Kleinere dieren of dieren die iets minder dicht bij de mens staan, hebben een andere belevingswereld, waarbij het gewoon een (zeer uitdagende) kwestie van uitproberen is, wat er uitkomt.

 

Voor welke baasjes ?

Een dierenreading is geschikt voor elk baasje dat vanuit zijn of haar hart met zijn of haar dier omgaat. Die met open vizier wil leren van zijn of haar dier en zichzelf. Ongeacht hoeveel problemen er nu of in het verleden zijn geweest en ongeacht hoeveel fouten je al gemaakt hebt. Dierenliefde is onvoorwaardelijk. Je dier zal je altijd vergeven, zolang je het maar vanuit je hart blijft benaderen. Maar kan je jezelf ook vergeven ?

Kosten ?

Voor een dierenreading vraag ik Euro 50,- per uur. Een reading duurt ongeveer 1,5 a 2 uur. Je kan met je dier langskomen, maar je kan ook met een foto langskomen. Ik kan ook aan huis of stal komen, waarbij ik reiskosten van 35 cent per kilometer (vanaf Bad Nieuweschans) vraag. Een afstandsreading in ook goed mogelijk (met een foto per e-mail), waarbij we kunnen skypen of zoom'en of zonder contact maar met verslag achteraf.

Meer info ?

Bel of mail me gerust voor meer informatie.

 

Terug
Top